Ratkaisumme – Suomi

Home / Wealth Solutions / Our Wealth Solutions / Finland / Ratkaisumme – Suomi
Finnish English

Ratkaisumme

Utmost Wealth Solutions tarjoaa vakuutuspohjaisia ratkaisuja korkean nettovarallisuuden omaaville asiakkaille, jotka haluavat ylläpitää varallisuuttaan ja siirtää sitä jälkipolville. Henkivakuutus on vankka ja todistettu rahoitussuunnittelua avustava ratkaisu, joka mahdollistaa hallitun varallisuuden siirron jälkipolville.

Varallisuusratkaisut ovat ydinliiketoimintaamme. Käytämme kohdistettua, skaalattua ja teknistä osaamistamme suojellaksemme asiakkaidemme varallisuutta.

Tarjoamme valikoiman sijoitusvaihtoehtoja Suomen asukkaille.

TARGET

Target on jatkuvamaksuinen sijoitussidonnainen henkivakuutus ilman takuutuottoa. Se on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme kerryttämään kiinteän summan säästämällä säännöllisesti keskipitkän ja pitkän ajanjakson ajan.

Lataa esite täältä

WEALTH PORTFOLIO FINLAND

Wealth Portfolio on kertamaksuinen sijoitussidonnainen vakuutus Suomessa asuville henkilöasiakkaille ja Suomessa rekisteröidyille yrityksille. Se sopii keskipitkän tai pitkän aikajänteen asiakkaille, jotka haluavat säilyttää, kasvattaa tai siirtää pääomaansa kehittyneellä sijoitusratkaisulla, joka tarjoaa laajan valikoiman sijoituskohteita.

Sijoittajat voivat joko hallinnoida sijoitussalkkuaan ja vastata sijoituspäätöksistään itse, tai nimetä varainhoitajan hallinnoimaan salkkua puolestaan valitun sijoitusstrategian mukaisesti, tai valita molempien yhdistelmän.

Wealth Portfolio Finland tarjoaa henkivakuutussopimus- ja kapitalisaatiosopimusvaihtoehdot, turvallisen verkkopalvelun, ja joustavat vakuutusmaksuvaihtoehdot useissa eri valuutoissa.

Pienin sallittu alkusijoitus riippuu sovellettavasta kulurakenteesta. Kulurakenteiden A – D pienin sallittu sijoitus on €100 000, ja kulurakenteen E pienin sallittu sijoitus on €500 000.

Myös tietyt tuoteominaisuudet riippuvat sovellettavasta kulurakenteesta. Varmistakaa, että valitsette oikean Tuoteoppaan.

Wealth Portfolio Tuoteopas kulurakenteille A – D

Wealth Portfolio Tuoteopas kulurakenteelle E

Future

Future on jatkuvamaksuinen sijoitussidonnainen eläkevakuutus ilman takuutuottoa. Se sopii työnantajille, jotka haluavat antaa tärkeimmille työntekijöilleen lisätuloa eläkettä varten. Future voidaan luoda yksittäiselle johtajalle tai työntekijälle, ja se voi olla verotuksellisesti tehokas tapa tarjota houkuttelevia lisäetuja työsuhteelle. Työnantaja (vakuutuksenottaja) valitsee vakuutusmaksukauden, jonka ajan se maksaa vakuutusmaksuja. Vakuutusmaksukausi on vähintään 10 vuotta ja sen tulee päättyä viimeistään eläkkeen maksamisen alkaessa. Vakuutukseen voidaan maksaa myös ylimääräisiä kertamaksuja milloin tahansa vakuutusmaksukauden aikana.

Lataa esite täältä

Utmost Wealth Solutionsin tarjoamat edut

Suomessa vakuuttajana toimii irlantilainen henkivakuutusyhtiömme Utmost PanEurope dac. Ratkaisumme hyötyvät Irlannin vahvasta vakuutusalan sääntelystä ja vakuutuksenottajan suojelujärjestelmästä sekä Solvenssi II -direktiivistä.

Lataa avaintietoasiakirjat (KID) ja sijoituskohteidenne tiedot täältä

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme saadaksesi lisätietoja Suomessa saatavilla olevista ratkaisuista.

Myynti

Asiakastuki

Jos sinulla on kysymyksiä olemassa olevasta vakuutuksesta, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Asiakastuki

Verkkopalvelu

Kirjaudu sisään verkkopalvelukeskukseen, jos haluat hallita vakuutusta verkossa.

Verkkopalvelu